sobota 16. března 2024

Ohlášky 17. března 2024

Dnes je 5. neděle postní

V tomto týdnu si připomínáme:
po: Nezávazná památka sv. Cyrila Jeruzalémského - biskupa a učitele církve
út: Slavnost sv. Josefa Snoubence Panny Marie
so: Nezávazná památka sv. Turibia z Mongroveja - biskupa
ne: Květná (pašijová) neděle 

Dnes bude po mši svaté pro rodiny s dětmi spolčo pro mladší. 

Příští neděli bude mimořádná sbírka na topení. V letošním roce máme měsíční zálohy okolo 41 000 Kč.

Křížovou cestu se modlíme v neděli a v pátek po večerní mši svaté. Kdo by si chtěl křížovou cestu vzít, může se přihlásit v sákristii. 

Příležitost k soukromé adoraci a k přijetí svátosti smíření bude ve středu od 16 do 18 hodin a v pátek od 8 do 10 hodin. Zapište se, prosím, na adorační službu na stolku u východu z kostela. 

Víkendovka pro milovníky čokolády se bude konat 12 - 14. dubna 2024 v Bedřichově u Lysic. Akce je pro milovníky čokolády caa. 6-15 let. Bližší info a přihlášky jsou vzadu na stolku nebo na webu farnosti. 

Ve středu 20. března 2024 pokračujeme v četbě druhé knihy královské. Čteme kapitolu 19. a 20. Všichni zájemci jsou srdečně zváni. 

Příští neděli bude mše svatá pro rodiny s dětmi a po ní spolčo pro starší

Křížová cesta ulicemi naší farnosti letos povede od kostela ke Zderadovu sloupu a to na Květnou neděli 24.března 2024. Začátek bude v našem kostele v 15 hodin. Půjdeme ulicemi Štěpánská, Cyrilská, Čechyňská, Mlýnská, Masná a Zderadova. Mapka a bližší info jsou na webu farnosti. 

 Zpovídání před velikonočními svátky bude ve Svatém týdnu v pondělí, v úterý, ve středu 25.3.-27.3. od 16-18 hodin a bude i příležitost k soukromé adoraci. Prosíme, zapište se na adorační službu

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

PAX....