sobota 2. března 2024

Ohlášky 3. března 2023

Dnes je 3. neděle postní 

V tomto týdnu si připomínáme:
po: Nezávazná památka sv. Kazimíra
pá: Nezávazná památka sv. Jana z Boha - řeholníka
so: Nezávazná památka sv. Františky Římské - řeholnice
ne: 4. neděle postní 

Křížovou cestu se modlíme v neděli a v pátek po večerní mši svaté. Kdo by si chtěl křížovou cestu vzít, může se přihlásit v sákristii. 

Příležitost k soukromé adoraci a k přijetí svátosti smíření bude ve středu od 16 do 18 hodin a v pátek od 8 do 10 hodin. Zapište se, prosím, na adorační službu na stolku u východu z kostela. 

Ve středu 6.března pokračujeme v četbě druhé knihy královské. Čteme z druhé knihy kapitolu číslo 17 a 18. Začínáme v 19,15 na faře v sále. Všichni zájemci jsou srdečně zváni. 

Vydejte se s námi na pěší pouť do Staré Boleslavi, která se bude konat od 20 do 21. dubna 2024. Pojedeme vlakem do Prahy. V Praze se od mariánského sloupu se vydáme pěšky do Staré Boleslavi po vzoru našich předků. Odjezd by byl z Brna v sobotu 20.dubna vlakem 5,39, který má plánovaný příjezd do Prahy v 8,13. Přesuneme se na Staroměstské náměstí k mariánskému sloupu, odkud bychom chtěli vyrážet v 9 hodin a plánový příchod by byl ve 21 hodin do baziliky ve Staré Boleslavi, ve které by byla společná mše svatá. Přespali bychom v hotelu Bohemia, kde je bychom byli ubytováni ve dvou a tří lůžkových pokojích. Cena za ubytování by byla 500 Kč. Druhý den bychom věnovali prohlídce tohoto poutního místa, závěrečné bohoslužbě, a pak bychom se vraceli vlakem zpět do Brna. Prosíme o přihlášení u otce Petra do pátku 8.března 2024. 

Ve čtvrtek 7.března 2024 se v 18.30 sejde ekonomická rada farnosti. Setkání zahájíme mší svatou. 

Každý pátek je na závěr adorace v 10 hodin příležitost k modlitbě korunky k Božímu milosrdenství.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Královno míru, oroduj prosím za celý svět 💙!